Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Disponibilizari Posta Romana 2017

Disponibilizari Posta Romana 2017

1 de rezultate pentru eticheta disponibilizari posta. Posta romana va disponibiliza un numar de 3.650 de salariati, reprezentand 11,4% din personal, cifra fiind stabilita in urma negocierilor privind aplicarea normarii muncii derulate intre conducerea companiei si sindicate.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Avem 1 stiri despre disponibilizari posta. Posta romana a lansat o aplicatie mobila gratuita pentru platformele android si ios, care ofera acces la mai multe servicii online. Tăierile salariale și disponibilizările bat la ușă.

Acasă Poșta Romană
vizitati articolul complet aici : https://www.posta-romana.ro/
Postasii din timis inca nu au intrerupt lucrul. 2 articole despre disponibilizari posta romana. Consiliul de administraţie a discutat un plan de restructurare, care prevede disponibilizarea a 100 de directori, 1.000 de angajaţi din departamentele tehnice şi administrative, a comunicat ieri ion smeeianu, directorul general al companiei.

Poșta română va disponibiliza, începând din luna septembrie, circa 11 la sută din personal, ca parte a procesului de restructurare a companiei care vizează restabilirea echilibrului între volumul de prestaţii poştale şi numărul de salariaţi ai operatorului poştal.

00 12 noi proteste în belarus. Tăierile salariale și disponibilizările bat la ușă. Avem 1 stiri despre disponibilizari posta.

00 12 noi proteste în belarus. Oficiul postal 69 din sectorul 5. Pe termen scurt, procesul de restructurare şi modernizare a poştei române are ca obiectiv restabilirea echilibrului între volumul de prestaţii poştale şi numărul de.

Disponibilizari Posta Romana Economica Net
vizitati articolul complet aici : https://www.economica.net/tag/disponibilizari-posta-romana
Posta romana ar putea sa disponibilizeze in acest an 12,5% din angajati, adica circa 4.000 de salariati, din totalul de 32.000, ca actuala conducere a reusit, din luna mai 2012, sa rezilieze mai multe contracte a caror valoare depasea 100 milioane de euro si aduceau operatorului postal pierderi. Conform directorului poștei române, din septembrie 2017, clădirea a fost predată constructorului care face reabilitarea. Începând cu luna septembrie, 3.650 de angajaţi ai poştei îşi vor pierde locurile de muncă.

Începând cu luna septembrie, 3.650 de angajaţi ai poştei îşi vor pierde locurile de muncă.

Citeste acum toate articole despre disponibilizari posta pe digi24.ro. Tăierile salariale și disponibilizările bat la ușă. 1 de rezultate pentru eticheta disponibilizari posta.

Poşta română pregăteşte concedieri masive. Poșta română va disponibiliza, începând din luna septembrie, circa 11 la sută din personal, ca parte a procesului de restructurare a companiei care vizează restabilirea echilibrului între volumul de prestaţii poştale şi numărul de salariaţi ai operatorului poştal. 1 rezultat pentru eticheta disponibilizari posta romana.

Posta Romana Archives Debanat Ro Spune Realitatea
vizitati articolul complet aici : https://debanat.ro/stiri-despre/posta-romana
Începând cu luna septembrie, 3.650 de angajaţi ai poştei îşi vor pierde locurile de muncă. Conform directorului poștei române, din septembrie 2017, clădirea a fost predată constructorului care face reabilitarea. Concedieri în masă la poşta română.

Strategia de restructurare si modernizare a companiei nationale posta romana, aprobata de guvern saptamina trecuta, nu prevede disponibilizari de personal, a anuntat ieri operatorul de servicii postale controlat de stat.

Posta romana nu va face disponibilizari, in cadrul planului de restructurari aprobat de guvern saptamana trecuta. Asa se sta la coada la posta romana in anul 2017 in era tehnologiei. Posta romana ar putea sa disponibilizeze in acest an un numar de 4.000 de salariati, din totalul de 32.000, ca urmare a scaderii volumului.

Posting Komentar untuk "Disponibilizari Posta Romana 2017"