Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Turneul De La Indian Wells

Turneul De La Indian Wells

Pentru femei este un turneu de categoria premier mandatory iar pentru barbati world tour masters 1000 (a doua categorie ca importanta). Turneul de tenis de la indian wells, de sub cerul insorit al californiei este unul dintre cele mai apreciate turnee din circuit, datorita infrastructurii sale la cel mai inalt nivel, dar si din punct de vedere al organizarii excelente.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Indian wells adună la masculin jucătorii din atp masters 1000, iar la feminin din wta premier mandatory. Turneul de master series de la indian wells este un turneu internațional de tenis care are loc aproape anual în orașul indian wells, california, sua. Turneul de la indian wells a fost reprogramat!

Indian Wells Tickets Official 2022 Bnp Paribas Open Hotel Ticket Packages
vizitati articolul complet aici : https://www.tours4tennis.com/bnp-paribas-open
Pentru această ediţie organizatorii au pus la bătaie premii în valoare de peste 17 milioane de dolari, o sumă mai mare decât cea din 2019, toate acestea deoarece interesul faţă de turneul din california a crescut. Turneul de tenis de la indian wells, unul dintre cele mai importante din circuitele atp și wta, care trebuia să debuteze luni în california, a fost anulat din cauza epidemiei de coronavirus, transmite reuters. Iar aceste aprecieri vin din partea jucatorilor, cei care sunt direct beneficiari ai.

Organizatorii turneului californian de tenis indian wells au anunțat anularea ediției din acest.

Majoritatea celor mai buni jucători ai lumii erau aşteptaţi la indian wells, de la sârbul novak. Cand va avea loc competitia din california. Competiția urma să debuteze marți.

Sportivele au aflat de pe rețelele sociale că turneul de la indian. Organizatorii au anunţat că turneul de tenis de la indian wells va fi amânat, după ce a fost confirmat un caz de coronavirus în coachella valley. Iar aceste aprecieri vin din partea jucatorilor, cei care sunt direct beneficiari ai.

Simona Halep A Caștigat Turneul De La Indian Wells
vizitati articolul complet aici : https://www.digi24.ro/stiri/sport/alte-sporturi/simona-halep-a-castigat-turneul-de-la-indian-wells-373689
Ce spun specialiștii de la oxford? Suntem pregătiţi să organizăm turneul la o altă dată şi vom analiza opţiunile, a spus tommy haas, directorul indian wells, potrivit bnpparibasopen.com. Indian wells, fondat de foștii jucători de indian wells se ține în zona coachella valey (palm springs), la 125 de mile distanță de los angeles.

Indian wells adună la masculin jucătorii din atp masters 1000, iar la feminin din wta premier mandatory.

Decizia a fost luată de bnp paribas open în această acesta a dat asigurări că sunt pregătiți să se organizeze turneul la o altă dată. Turneul de tenis de la indian wells, din statele unite, care urma să înceapă astăzi cu calificările, bnp paribas open , a fost anulat din cauza epidemiei de coronavirus, au anunţat organizatorii. De la wikipedia, enciclopedia liberă.

Turnee de grand slam sunt australian open, roland garros, wimbledon si us open, atat la barbati. Turneul urma să aiba loc între 11 și 22 martie, iar astăzi ar fi început calificările. Turneul de master series de la indian wells este un turneu internațional de tenis care are loc aproape anual în orașul indian wells, california, sua.

Indian Wells Overview Atp Tour Tennis
vizitati articolul complet aici : https://www.atptour.com/en/tournaments/indian-wells/7851/overview
Turneul de tenis de la indian wells, de sub cerul insorit al californiei este unul dintre cele mai apreciate turnee din circuit, datorita infrastructurii sale la cel mai inalt nivel, dar si din punct de vedere al organizarii excelente. Turneul urma să aiba loc între 11 și 22 martie, iar astăzi ar fi început calificările. Decizia de anulare a turneului a venit în contextul în care a fost confirmat un prim caz de.

Pentru femei este un turneu de categoria premier mandatory iar pentru barbati world tour masters 1000 (a doua categorie ca importanta).

Ce spun specialiștii de la oxford? În aceste condiții, există posibilitatea reprogramării la alte date. Indian wells nu este turneu de grand slam.

Posting Komentar untuk "Turneul De La Indian Wells"